was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ik ben op het eilandje Knippla. Een klein eiland dat behoort tot de Göteburg- archipel. Met een veerpontje kwam ik op dit sprookjesachtige eilandje op het einde van de middag aan.

Blowin’ in the Wind

Bootjes varen af en aan in de haven. Een zacht windje waait, het zonnetje schijnt.
‘Blowin’ in the wind’ klinkt en ik kijk terug op de avonturen die ik al beleefd heb. En op wat voor mooie plek ik nu weer ben beland. Mooie mensen, die zeelui. Ze hebben dezelfde zucht naar vrijheid als die ik zoek met mijn Sam the Van. Een Zweeds lied wordt ingezet en er wordt luidruchtig meegezongen en geklapt. Lage mannen stemmen laten het terras trillen.

Het einde van Europa

Het is dit moment dat ik beslis dat, ik wil naar het einde van Europa wil. Ik wil naar afgelegen plekken, ruige natuur en kleine dorpjes. Ik wil échte mensen, échte verhalen en het échte leven voelen. Ik laat de grote steden voor wat het is. Mijn doel ligt ruim 3200 kilometer voor mij uit. Ik zet koers richting de Noordkaap!

Liefs uit Källö-Knippla – Zweden

  Malou van Rede

Wil je reageren? 10 Berichten

 • Marjolein van der Most schreef:

  Prachtige omgeving! En wat een vriendelijke mensen heb je ondertussen al ontmoet! Heerlijk! Follow your dream!

 • Rob schreef:

  Malou, wat triest eigenlijk dat Daantje in vrijwel alle steden in Denemarken niet vriendelijk werd ontvangen. Zie je in Denemarken dan ook niet veel honden?

  • Malou van Rede schreef:

   Hoi Rob, in de steden heb ik ze inderdaad maar weinig gezien. Daarentegen is Zweden, waar ik nu ben, heel hond-vriendelijk en zit ik op dit moment in een koffiebar samen met Daantje! Aanrader dus als je met hond(en) reist!
   Liefs van Malou

 • Hey Malou, leuk om je op deze manier, met boeiende verhalen en fraaie foto’s, te kunnen volgen op je goed gemaakte website. Zo is het net alsof we naast de hond achterin je busje meereizen, haha. Ben weer benieuwd naar je volgende ontdekkingen, foto’s en avonturen! Groetjes uit de Vrouwemadestraat! Maurice en Mirjam en Lara (woef!)

 • Anita Pieket schreef:

  Hallo Malou, leuk je net ontmoet te hebben. Wat een leuke en stoere vrouw ben je! Ben heel benieuwd of je naar het mooie plekje bent gegaan.
  Maak je dromen waar en geniet!

  Groetjes van Hans en Anita

  • Malou van Rede schreef:

   Wat leuk en lief dat jullie een berichtje achterlaten!! Ik vond het ook heerlijk net even lekker Nederlands gekletst te hebben.
   Jullie plekje kwan eigenlijk al heel snel dus ik ben iets verder doorgereden naar een ander heel mooi plekje! ❤
   Maak er nog een mooie reis van!
   Liefs van Malou

Laat een bericht achter