was successfully added to your cart.

Winkelmand

Klik, en klaar!

Ik maak graag mooie plaatjes op reis. Maar heb absoluut niet het geduld en de kennis om een ingewikkelde camera in te stellen. En daarbij houd ik van spontane kiekjes!
Ik maak alle foto’s dus met mijn mobiele telefoon. Gewoon klik, en klaar. Ik bewerk ze daarna maar zelden. Ik wil ook graag het beeld laten zien zoals het echt is. Soms zie ik foto’s van plekken waar ik ben geweest die zover van het echte beeld afliggen dat ik ze niet eens meer herken.
Ik vertel je graag eerlijke reisverhalen, met gevoel en daarbij een echt plaatje.
Op dit moment klik ik plaatjes met een Samsung S10+. Deze telefoon is uitgerust met een zeer goede (groothoek)lens en brengt kleuren mooi over op het scherm. Met mijn samsung neem ik ook mijn vlogs op in selfiemode.
Voor het maken van een mooie foto heb je ook wel wat creatief inzicht nodig. Ik speel met het licht en probeer een mooie opstelling te zoeken door vanuit een bepaalde hoek het plaatje te schieten. Maar eerlijk is eerlijk, het schieten van een foto duurt bij mij niet langer dan 20 sec. Daarna wil ik namelijk genieten van waar ik ben. Want hoeveel foto’s ik ook maak, de mooiste afdrukjes zitten in mijn hoofd!

Malou van Rede

Laat een bericht achter