was successfully added to your cart.

Winkelmand

We’re back! Hallo Nederland!

Terug in Nederland. Terug van een negen weken lange reis door Scandinavië, de Baltische staten, Polen en Frankrijk. Een reis met ups en downs, maar dat is het leven…Veelal hebben we prachtige ups meegemaakt! En deze reis is voor mij vooral een eyeopener geweest. Ik ga mijn leven anders inrichten. Ik voel me zoveel vrijer, energieker, fitter en gelukkiger als ik rondreis. Ik heb (nog) geen wortels!

 

Deze week verblijf ik een aantal dagen in ‘hotel Papa en Mama’. Ze zijn zelf aan het rondreizen met hun busje. Dus het huis voor mij alleen! Dat voelt best gek. Ineens weer tussen vier muren. Het is prima voor nu. Het is best even genieten, hoor. Lekker lang en warm douchen, een groot tweepersoonsbed en een luxe keuken waar ik van alles in kan klaarmaken. Maar weet je, ik besefte me ineens dat ik de hond moest gaan uitlaten. Negen weken lang heb ik Daantje niet ‘uitgelaten’, we waren namelijk altijd al buiten!  

Er staat een hele drukke week voor de boeg. De komende week starten er namelijk weer ruim 500 leerlingen met dans- en theaterlessen in mijn Studio Sisa in Roosendaal. Superleuk!! Ik heb er enorm veel zin in. Maar zo’n opstart na twee maanden vraagt veel van je. Ik wil bij iedere les (ook die van mijn collega’s) aanwezig zijn. Ik wil iedereen weer welkom heten. Persoonlijk. Want dat is waar ik voor sta.

Wat is nu mijn plan? Niet teveel plannen! 😉

De komende week is het vooral heel veel dansen, iedereen weer zien, administratie regelen etc. Daarna wil ik ernaartoe dat ik drie dagen fysiek voor de klas sta, ik maak dan lange dagen (lees zo’n 12 uur per dag). De andere dagen van de week zal ik natuurlijk ook werken, maar on the road en in Nederland. Dit alles geeft me de vrijheid om rond te reizen, in de natuur te zijn en al het moois in de omgeving te ontdekken!

 

Ik vind het rete-spannend! Dat mag je best weten! Ik hoop zo dat dit me gaat lukken. Het runnen van de grootste dansstudio van de regio en het vrije nomadenleven. Ik wil het, ik ga er alles aan doen om dit tot een succes te maken.

 

Wist je dat jullie enthousiasme op mijn Facebook, Instagram, YouTube en mijn website mij ook zo’n enorme drive geven ervoor te gaan? Het aantal volgers is de afgelopen twee maanden verdubbeld. En dat verdubbelt mijn netwerk en geeft mij weer meer mogelijkheden. Meer mensen vertellen me mooie verhalen over bijzondere plekjes of willen me helpen! Dat is geweldig. Het schrijven, fotograferen en filmen om zo avonturen te verspreiden, kost veel tijd. Uiteindelijk is dit reizen van mij natuurlijk gewoon een hobby. Een hobby, waar ik veel tijd in stop. En jullie enthousiasme is al mijn tijd die ik erin stop meer dan waard! Dankjewel!

Malou van Rede

Wil je reageren? 4 Berichten

 • mark schreef:

  super mooi verhaal en ik was supper blij om een kaart van je te mogen ontvangen geniet van het dansen en een dikke knuffel voor daantje met vriendelijke groet mark noordhuizen / van gool

 • Carmen balleur schreef:

  Wat leuk…
  Volgende week vertrek ik zelf naar Bali…kinderhuis posanten…
  Dubbel leuk om je verhalen te lezen…omdat ikzelf ook in Roosendaal geboren ben en er opgegroeid ben 😊

  Lieve groet
  Carmen Balleur

Laat een bericht achter